Націоналісти побили заступника голови партії "Розумна сила", - ЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Націоналісти побили заступника голови партії "Розумна сила", - ЗМІ

Націоналісти побили заступника голови партії "Розумна сила", - ЗМІ

6 липня представники націоналістичної організації "С14" напали на заступника лідера партії "Розумна сила" під час підготовки до чергового з'їзду. Про це повідомили в прес-службі політичної сили, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".

Близько 100 осіб організації "С14" з криками увірвалися в зал Торгово-промислової палати, де жорстоко побили заступника лідера партії Олександра Савченко.

"Влада розуміє, що наша партія має колосальний потенціал зростання числа прихильників на Півдні і Сході України, тому готова йти на подібні варварські методи боротьби з опонентами. Доки в цивілізованій демократичній країні це буде тривати? Подібні провокації говорять про повну відсутність верховенства Закону в державі, що є абсолютно неприпустимим ", - говорить Савченко.

Політик отримав численні травми. Зараз його доставляють в лікарню. На місце події прибули представники ОБСЄ. В "Розумною силі", те, що трапилося називаються незаконним способом боротьби влади з новими політичними партіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?