Бойовики влаштовують масштабні провокації на Донбасі: ворожий снайпер поранив бійця ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики влаштовують масштабні провокації на Донбасі: ворожий снайпер поранив бійця ЗСУ

Бойовики влаштовують масштабні провокації на Донбасі: ворожий снайпер поранив бійця ЗСУ
Джерело:  online.ua

Російські окупаційні війська продовжують масштабні провокації по всій лінії зіткнення на Донбасі. Вони з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї, БМП і протитанкових керованих ракет обстрілюють позиції ООС, але українські військові контролюють ситуацію і не піддаються на провокації ворога.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 6 липня, бойовики 30 разів відкривали вогонь по українським захисникам. На Луганському напрямку в раойне Кримського вони вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї, на Попаснянському та Світлодарському напрямках противник вів прицільний вогонь з крупнокалібрних кулеметів і гранатометів біля Катеринівки, Новолуганського і Світлодарська.

На Горлівському напрямку бойовики атакували позиції ЗСУ з БМП, гранатометів і кулеметів біля Південного і Новгородського. Найбільш загостреною ситуація залишалася на Донецькому напрямку. Там противник вів обстріл з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Авдіївки, Троїцького, Новотроїцького, Кам'янки, Новоселівки Другий і Красногоровки, де в результаті снайперського вогню був поранений один український військовослужбовець.

На Маріупольському напрямку ворог застосовував протитанкові керовані ракети і 82-мм міномети біля Широкино. Також бойовики обстрілювали позиції ООС біля Лебединського, Водяного та Богданівки.

За даними розвідки, в ході застосування контрснайперських заходів було знищено двох бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що один з ватажків так званої "ЛНР" поширив черговий фейк про прибуття на Донбасі іноземних "агентів-розвідників".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?