У Москві російські зірки провели концерт на підтримку Сенцова: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Москві російські зірки провели концерт на підтримку Сенцова: опубліковано відео

У Москві російські зірки провели концерт на підтримку Сенцова: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомі російські артисти провели концерт на підтримку українського режисера Олега Сенцова, якого незаконно утримують в російській колонії. Вони в черговий раз попросили російську владу припинити переслідування українського політв'язня, який голодує вже більше 50-ти днів.

Відео концерту російських зірок на підтримку Сенцова було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

Захід пройшов 6 липня в залі московського суспільства Меморіал. У концерті взяли участь відомі музиканти, актори, поети, журналісти і громадські діячі, які виступили за свободу Сенцова. Серед них були присутні Андрій Макаревич, Лія Ахеджакова, Віктор Шендерович, Марія Альохіна, Лев Рубінштейн та інші. Також свої звернення до Сенцова та до влади Росії надіслали багато реіжссерів, музикантів і виконавців, які не змогли особисто відвідати захід.

На концерті в підтримку Сенцова показали фрагменти з фільму "Процес" Аскольда Курова про справу, за якою засуджено українського режисера, а також був представлений проект "Розповіді".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Одеський міжнародний кінофестиваль презентував проект #FREESENTSOV, в якому розповідається про українського режисера, якого засудили в РФ до 20 років колонії нібито за тероризм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?