Тепер житимете: Поклонську знову висміяли за безмежну любов до Миколи II
Категорія
Світ
Дата публікації

Тепер житимете: Поклонську знову висміяли за безмежну любов до Миколи II

Тепер житимете: Поклонську знову висміяли за безмежну любов до Миколи II
Джерело:  online.ua

Колишня прокурорка Криму та нинішня депутатка Держдуми РФ Наталія Поклонська похвалилася черговим "досягненням" в окупованому Сімферополі. Вона показала фото місцевої каплиці, в якій завершили розпис стін в честь царської родини Миколи II.

Відповідні фото Поклонська опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Успішно завершили прекрасний розпис в нашій Каплиці в честь Святої Царської Сім'ї Государя Миколи ll в Сімферополі (навпроти моєї рідної прокуратури)! Дякую художникам за прекрасну роботу! До Царських днів (17 липня) встигли!",- підписала знімки Поклонська.

Користувачі мережі в черговий раз висміяли її за безмежну любов до Миколи II.

"Тепер житимете)))", "Знову по Миколайке замироточила?", "Блаженна Наталія", "Може вистачити дурью маятся? Який святий цар?", - пишуть користувачі в коментарях.

Багато з них також обурилися діяльністю Поклонської в окупованому Криму. Росіяни вважають, що екс-прокурорка півострова забула про свої прямі обов'язки, схиляючись перед "святим царем".

"Ви, крім як відпочинку в Криму і будівництва церков, займаєтеся корупцією, якщо не забули? Щось не видно жодного вашого коментаря з цього приводу", "Тепер можна і про народ російський згадати, чи ще якісь справи є?", "А в Карелії закривають дитячі садки - діток годувати нічим ...","Мракобісся...", "Молодці, гроші відмили, а ми всією країною по телевізору гроші на лікування онкохворих дітей збираємо", - пишуть обурені користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Поклонська причетна до арешту українського режисера Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?