На Україну вже не спишеш: мережу шокували фото зруйнованого футбольного поля в окупованій Ялті
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну вже не спишеш: мережу шокували фото зруйнованого футбольного поля в окупованій Ялті

На Україну вже не спишеш: мережу шокували фото зруйнованого футбольного поля в окупованій Ялті
Джерело:  online.ua

В окупованій Ялті повністю зруйновано футбольне поле, розташоване на території Дитячого юнацького центру. Місцеві жителі в шоці від дій окупантської "влади", яка за чотири роки довела стадіон до повного знищення.

Показові фото зруйнованого футбольного поля в окупованій Ялті були опубліковані в мережі, передає ONLINE.UA.

На знімках показано, що футбольне поле знаходиться в аварійному стані. На всій його території зіпсовано і обдерте покриття, а при вході на стадіон висить табличка з попередженням про те, що проведення занять на полі заборонено.

"Так виглядає сьогодні футбольне поле Дитячого юнацького центру в Ялті, в епоху її знаходження в країні світових мундіалів", - підписали автори фото зруйнованого футбольного поля в Ялті.

Користувачі мережі обурилися тим, що відбувається. Вони вважають, що такою байдужістю російська влада красномовно демонструє своє справжнє ставлення до дітей.

"Кому це поле потрібно? Тепер в тренді до пенсії не доживати ...", "Мені цікаво, чим можна виправдати таку недбалість і байдужість. На Україну адже вже не спишеш. Хоча, там де не питають і придумувати нічого не треба. Є як є, і все","Боже мій ... Дюшка ... Вона ж в 2013 була як новенька. Яка ганьба ...","Велич країни пізнається в її ставлення до дітей ... але це не про цю країну мундіалів .... ","І тут стабільність відгукується ...",- коментують в мережі жахливі знімки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі обурилися тим, що Поклонська замість вирішення корупційних питань в Росії, займається "мракобіссям" в окупованому Криму, поклоняючись Миколі II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?