Не так прекрасно, як декому здається: Сенцов розповів в новому листі про своє здоров'я
Категорія
Україна
Дата публікації

Не так прекрасно, як декому здається: Сенцов розповів в новому листі про своє здоров'я

Не так прекрасно, як декому здається: Сенцов розповів в новому листі про своє здоров'я
Джерело:  online.ua

Український режисер Олег Сенцов, якого незаконно засудили в Росії та утримують в російській колонії, повідомив, що відчуває себе "нормально, але не так прекрасно, як здається деяким уповноваженим правозахисникам".

Про це український політв'язень написав в листі, адресованому актрисі Риммі Зюбіній, текст якого вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Відчуваю себе нормально, незважаючи на 51-й день. Звичайно, не так прекрасно, як може здатися деяким уповноваженим правозахисникам. Моє здоров'я - кожен бачить те, що хоче бачити", - написав Сенцов про своє самопочуття.

Також Сенцов написав, що всі листи, адресовані йому, спочатку проходять цензор, а після потрапляють до нього, причому не в той же день, тому багато з них губляться. Така сама ситуація і з листами, які пише сам Сенцов.

"З дзвінком та ж ситуація - пробитися дуже складно. Там з-за кордону один автомат на весь табір. Тому, звичайно, пробуйте, але не факт, що до мене дійде черга. Якщо взагалі такий дзвінок дозволять. Сама розумієш, така ситуація навколо мене, і тут в тому числі, так що не парся, є ж листи!", - додав Олег.

Нагадаємо, Олег Сенцов оголосив голодування 14 травня. Він вимагає звільнити всіх незаконно утримуваних в російських колоніях українських політв'язнів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російські зірки провели концерт в Москві на підтримку Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?