Кращий жіночий хіт року: нова пісня українського гурту б'є рекорди в YouTube
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кращий жіночий хіт року: нова пісня українського гурту б'є рекорди в YouTube

Кращий жіночий хіт року: нова пісня українського гурту б'є рекорди в YouTube
Джерело:  online.ua

Лідером чарту кліпів в українському сегменті YouTube став гурт KAZKA та його пісня "Плакала". Україномовна пісня вперше зайняла перше місце по результатам переглядів та популярності - сьогодні вона займає 1-е місце в рейтингу.

Про це свідчить оновлений рейтинг, розміщений на сторінці відповідного чарту, передає ONLINE.UA.

Пісня "Плакала" у виконанні українського гурту KAZKA була розміщена на YouTube 17 травня. З цього моменту дане відео впевнено тримає позиції в українському чарті кліпів, хоча воно є official audio, а не кліпом.

У чарті кліпів пісня "Плакала" знаходиться вже шість тижнів. На сьогоднішній день відео з official audio переглянули майже 10 млн користувачів мережі. Вони вважають, що ця пісня стала кращим жіночим хітом 2018 року.

Слід зазначити, що пісня "Плакала" обігнала в чарті за популярністю хіт Світлани Лободи "SuperSTAR", а також кліп "E, boy" групи "Время и стекло".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерти журналу Rolling Stone склали ТОП-100 кращих пісень XXI століття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?