Вбивство поліцейського в Києві: суд виніс рішення по підозрюваному
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство поліцейського в Києві: суд виніс рішення по підозрюваному

Вбивство поліцейського в Києві: суд виніс рішення по підозрюваному
Джерело:  online.ua

У суботу, 7 липня, Шевченківський районний суд Києва виніс рішення по підозрюваному у вбивстві поліцейського в столиці. За рішенням суду, 48-річний житель Києво-Святошинського району заарештований без права внесення застави.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

Відзначається, що зловмисникові оголошено підозру в скоєнні ряду злочинів, а саме в умисному вбивстві людини з корисливих мотивів, а також в нападі на людину з метою заволодіння чужим майном. За скоєний злочин йому загрожує до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, співробітника Національної поліції України, підполковника Дмитра Глушакова застрелили 5 липня в Шевченківському районі Києва. Вбивство правоохоронця було скоєно з метою пограбування. Злочинець, який неодноразово був судимий за тяжкі злочини, через Інтернет знайшов об'яву Глушакова про продаж золотого ланцюжка. Він домовився з продавцем про зустріч, але сівши в машину до Глушакова, зробив два постріли з пістолета, викрав золотий ланцюжок, про продаж якого йшлося, і мобільний телефон правоохоронця, після чого зник з місця злочину.

Прес-служба прокуратури повідомила, що зібрані в ході досудового слідства докази обгрунтовано підтверджують причетність затриманого до злочину, а також свідчать про ретельну підготовку вбивства.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві поранили українську журналістку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?