У Китаї народилося порося з людським обличчям: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Китаї народилося порося з людським обличчям: опубліковано відео

У Китаї народилося порося з людським обличчям: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У місті Цзянмен, розташованому в південній китайській провінції Гуандун, на світ з'явилося дивне порося-мутант. Обличчя новонародженої тварини було схоже на людське, але при цьому вона мала хобот на лобі і дзьоб курки.

Відео перших хвилин життя порося-мутанта було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

"Ви тільки подивіться на цього монстра з хоботом слона, дзьобом курки і обличчям людини. Ось так новонароджений", - коментують на відео незвичайну тварину.

Ветеринари вважають, що причиною мутації порося став синдром циклопа. Через цю патологію після народження тварина слабо дихала, майже не могла рухатися і померла через кілька годин після появи на світ.

Слід зазначити, що відомі випадки народження людей з аналогічним синдромом. Він викликається пороком розвитку мозку, в результаті якого виникають виражені черепно-лицьові аномалії. Циклопія серед людей трапляється у 1 з 13 тисяч новонароджених. Немовлята з таким пороком нежиттєздатні і гинуть в перші тижні життя.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Південній Африці з'явився на світ незвичайне кошеня з двома мордочками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?