Музичне роуд-муві: Бумбокс і The Gitas випустили спільний потужний кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Музичне роуд-муві: Бумбокс і The Gitas випустили спільний потужний кліп

Музичне роуд-муві: Бумбокс і The Gitas випустили спільний потужний кліп
Джерело:  online.ua

Музиканти груп Бумбокс і The Gitas зняли спільний кліп на пісню "Тримай мене". Ролик був знятий в трьох країнах і на двох континентах на камери GoPro.

Відео потужного кліпу Бумбокс і The Gitas було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

Фронтмен Бумбокса Андрій Хливнюк розповів, що та частина кліпу, в якій фігурує він, була знята в Україні і на півдні Італії, а частина лідера The Gitas Саші Чемерова знімалася в різних частинах Каліфорнії.

У кадрі показана дорога і музиканти, кожен з яких їде за кермом автомобіля. Автори відео зізналися, що їм сподобався результат спільної роботи, так як новий кліп відрізняється від усіх попередніх реальними і не постановочними емоціями.

"Фактично на двох різних континентах ми зняли відео на одну пісню, і це кайф. І це ще одна інша сторона розуміння цієї пісні, тому що світ маленький, нам здається, що він величезний, але він дуже малий, і це як раз про "Тримай мене "- тримайся, знайди себе в цьому світі, це дуже важливо",- прокоментував Хливнюк спільний кліп з The Gitas.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що лідером чарту кліпів в українському сегменті YouTube стала група KAZKA та її пісня "Плакала".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?