Волкер зробив важливу заяву про визнання анексії Криму з боку США
Категорія
Політика
Дата публікації

Волкер зробив важливу заяву про визнання анексії Криму з боку США

Волкер зробив важливу заяву про визнання анексії Криму з боку США
Джерело:  OstWest

США підтримують територіальну цілісність України і не планують визнавати анексію Криму. Американські ЗМІ поспішили з висновками через заяви президента США Дональда Трампа.

Про це заявив спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер в інтерв'ю німецькому каналу OstWest, передає ONLINE.UA.

Волкер підкреслив, що Білий дім завжди висловлював свою позицію щодо окупації Криму з боку Росії гранично чітко і ясно. Зокрема, радник президента США Джон Болтон і прес-секретар Білого дому Сара Сандерс пояснювали, що США не визнають Крим "російським", що і є американською позицією в цьому питанні.

За словами Волкера, протягом усіх років, поки триває окупація Криму, адміністрація американського президента завжди демонструвала послідовний підхід у підтримці України та територіальної цілісності цієї країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп неоднозначно відповів на питання про ймовірність визнання Криму "російським" з боку США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?