Виліт збірної Росії з ЧС-2018: з'явилася реакція Путіна
Категорія
Спорт
Дата публікації

Виліт збірної Росії з ЧС-2018: з'явилася реакція Путіна

Виліт збірної Росії з ЧС-2018: з'явилася реакція Путіна

У суботу, 7 липня, в Сочі відбувся матч 1/4 фіналу ЧС-2018 між збірними Росії та Хорватії, за результатами якого російська команда вилетіла з чемпіонату і завершила боротьбу за Кубок світу.

На програш російської збірної відреагував президент РФ Володимир Путін, який після гри зателефонував головному тренеру збірної країни Станіславу Черчесову, передає ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс.

"Володимир Володимирович Путін дзвонив днем і зараз подзвонив, привітав з грою, подякував і побажав, щоб ми тримали голову вище і робили подальші кроки",- прокоментував дзвінок Путіна Черчесов.

У свою чергу прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков повідомив, що Путін дивився матч і вболівав за російську збірну. Він вважає, що російські футболісти програли в чесній і красивій грі, "вмираючи" на полі за перемогу. Також Пєсков підкреслив, що Путін пишається російською збірною, якій висловлює підтримку.

Підтримав збірну РФ після вильоту з ЧС-2018 і прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, який вболівав за команду з трибун. Він зайшов в роздягальню до спортсменів після закінчення матчу та подякував їм за гарну гру.

Нагадаємо, після вильоту збірної РФ з ЧС-2018, визначилися всі учасники 1/2 фіналу чемпіонату. У півфіналі мундіалю зіграють чотири команди - збірні Франції, Бельгії, Хорватії та Англії. Півфінальні матчі ЧС-2018 пройдуть 10 і 11 липня.

10 липня, о 21:00, за путівку в фінал ЧС-2018 гратимуть команди Франції та Бельгії. Матч відбудеться в Санкт-Петербурзі. 11 липня в Москві о 21:00 пройде матч між збірними Хорватії та Англії, за результатами якого визначаться фіналісти турніру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Франції вирішив скасувати бойкот і відвідати півфінальний матч між збірними Франції та Бельгії, який відбудеться 10 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?