Українська легкоатлетка рекордно перемогла на юнацькому чемпіонаті Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська легкоатлетка рекордно перемогла на юнацькому чемпіонаті Європи

Українська легкоатлетка рекордно перемогла на юнацькому чемпіонаті Європи
Джерело:  online.ua

Українська спортсменка Валерія Іваненко перемогла на юнацькому чемпіонаті Європи U-18 з легкої атлетики. Дівчина завоювала золоту медаль за метання 3-кілограмового молота.

Про рекордну перемогу Іваненко повідомила прес-служба Федерації легкої атлетики України, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що Іваненко стала чемпіонкою Європи, побивши відразу два рекорди. Вона показала рекордний результат у своїй категорії з метання молота вагою 3 кг - 74,36 м. Цей результат став не тільки кращим в історії України, а й рекордним в історії чемпіоната Європи U-18.

Друге місце на чемпіонаті Європи, який на даний момент проходить в угорському Дьйорі, в категорії з метання молотів завоювала фінська спортсменка Сарі Каллін з результатом 69,52 м, а третє місце дісталося легкоатлетці з Греції Ставроуле Космідоу за результат 65,98 м.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська легкоатлетка Юлія Левченко стала володаркою бронзової медалі на етапі Діамантової ліги в Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?