У Росії в смертельну ДТП потрапив автобус з українцями: є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії в смертельну ДТП потрапив автобус з українцями: є загиблі

У Росії в смертельну ДТП потрапив автобус з українцями: є загиблі

У неділю, 8 липня, в російському місті Орел відбулася серйозна ДТП - мікроавтобус, в якому їхали українці, зіткнувся з вантажівкою, в результаті чого загинули двоє громадян України.

Інформацію про загиблих підтвердили в МЗС України, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

Повідомляється, що мікроавтобусом, який потрапив в смертельну ДТП в Росії, керував українець. Винуватець аварії встановлюється правоохоронцями, які на даний момент проводять слідчі дії на місці події.

Відомо, що в аварії в Орлі загинули чоловік і жінка. Ще четверо українців отримали серйозні травми, з якими були госпіталізовані в Орловську обласну клінічну лікарню.

Український консул вживає заходів по наданню допомоги постраждалим в ДТП і родичам загиблих в організації транспортування тіл в Україну.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ніч з 2 на 3 червня в Киргизстані сталася смертельна аварія, в якій загинула "Місіс світу-2018" Санія Шакірова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?