У Таїланді врятували перших дітей, заблокованих в печері: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Таїланді врятували перших дітей, заблокованих в печері: опубліковані фото

У Таїланді врятували перших дітей, заблокованих в печері: опубліковані фото
Джерело:  BBC

У неділю, 8 липня, в Таїланді почалася операція з порятунку дітей, заблокованих в печері Тхам Луанг. На даний момент рятувальникам вдалося визволити вже двох хлопчиків.

Про перші успіхи рятувальної операції з визволення дітей з печери в Таїланді повідомляє ВВС, передає ONLINE.UA.

Відомо, що визволенні з печери хлопчики на даний момент знаходяться в польовому госпіталі біля входу в печеру. Там їх оглядають медики.

Рятувальники продовжують операцію - їм належить в стислі терміни вивести на поверхню ще 10 підлітків і їх тренера, які вже два тижні просиділи в затопленій печері. Найближчим часом очікується вивід на поверхню ще чотирьох хлопчиків.

Нагадаємо, юнацька футбольна команда і її тренер були заблоковані в печері 23 червня. Їх пошуки тривали майже десять днів, поки не вдалося встановити точне місцезнаходження дітей. Як виявилося, спортсмени потрапили в печеру після тренування, там вони вирішили сховатися від негоди, але їх відрізало від виходу через підтоплення.

Школярів і їх тренера відокремлюють від виходу кілька кілометрів. Рятувальники намагаються якомога швидше визволити дітей з печери, так як незабаром знову можуть поновитися сильні дощі, які тільки погіршать ситуацію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Білорусі дитяча футбольна команда з України потрапила в страшну аварію, в результаті якої загинула одна дитина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?