Отруєння в Еймсбері: в Лондоні зробили заяву про нові санкції проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння в Еймсбері: в Лондоні зробили заяву про нові санкції проти Росії

Отруєння в Еймсбері: в Лондоні зробили заяву про нові санкції проти Росії
Джерело:  The Guardian

Британська влада поки не планує вводити нові антиросійські санкції у зв'язку з черговим отруєнням біля Солсбері. Офіційний Лондон має намір дочекатися результатів розслідування.

Про це повідомив глава МЗС Великої Британії Саджид Джавід під час візиту в Еймсбері, де сталося нове отруєння, передає ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Міністр закордонних справ Великої Британії вважає, що поспішати з висновками не варто. Тільки після повноцінного розслідування з боку правоохоронців можна буде зрозуміти, чи стоїть за новим отруєнням російська сторона.

"Ми знаємо, що за отруєнням Скрипалів стоїть Росія. Ми знаємо, що це були варварські і нелюдські дії російської держави. Що до випадку в Еймсбері, то нам треба отримати більше інформації та дати поліції час розслідувати справу", - заявив Джавід.

При цьому глава британського МЗС підкреслив, що якщо докази провини Росії в причетності до нового отруєння в Солсбері будуть виявлені, то Велика Британія введе нові антиросійські санкції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нове отруєння двох людей біля Солсбері було викликано "Новачком".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?