Сонця вистачить на всіх: синоптики потішили новим прогнозом погоди
Категорія
Україна
Дата публікації

Сонця вистачить на всіх: синоптики потішили новим прогнозом погоди

Сонця вистачить на всіх: синоптики потішили новим прогнозом погоди
Джерело:  online.ua

З понеділка, 9 липня, з України підуть дощі, а їм на зміну прийде тепла і сонячна погода. Майже на всій території країни температура повітря підніметься до +30 градусів, незважаючи на те, що вторинні фронти ненадовго прорвуться з північних областей.

Новий прогноз погоди в Україні опублікувала на своїй сторінці в соцмережі народний синоптик Наталія Діденко, передає ONLINE.UA.

Згідно з новим прогнозом, 9 липня дощі можливі лише в західних і північних областях. У південних, східних і центральних регіонах країни буде сухо і жарко.

Погода в Києві 9 липня також буде по-справжньому літньою і без істотних опадів.Вдень в українській столиці можливі короткочасні локальні дощі.

"Починаються два райських тижні року. Вибаглива весна і балуваний червень позаду, а до осені ще далеко", - додала Діденко.

У вівторок, 10 липня, на всій території України буде спекотно. Температура повітря на півдні і сході країни вдень підніматиметься до +33 градусів. У центральних областях і в Києві повітря буде прогріватися до +28 градусів, а в західних областях буде помірно жарко - до +24 градусів.

Погода в Україні на 10 липня

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що високогірний гірськолижний курорт Драгобрат на Закарпатті 23 червня засипало снігом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?