Bloomberg назвав найбагатших людей світу
Категорія
Світ
Дата публікації

Bloomberg назвав найбагатших людей світу

Bloomberg назвав найбагатших людей світу
Джерело:  online.ua

Авторитетне агентство Bloomberg опублікувало рейтинг найбагатших людей світу. Перше місце в списку, як і раніше, займає засновник Amazon Джефф Безос зі статками 142 млрд доларів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт агентства.

На другій сходинці - засновник Microsoft Білл Гейтс зі статком 94,2 млрд доларів.

Зауважимо, що глава соцмережі Facebook Марк Цукерберг потіснив Уоррена Баффета з третього місця в списку найбагатших людей світу за версією Bloomberg.

"Станом 7 липня 2018 року статки Цукерберга становили 81,6 млрд доларів, статок Баффета - 81,2 млрд доларів. В кінці червня 2018 року інвестори, які вклали в Facebook в цілому 3 млрд доларів, зажадали відставки Марка Цукерберга з посади голови правління і поділу посад голови правління та гендиректора.Це сталося на фоні скандалу з Cambridge Analytica і витоком даних 87 млн користувачів соцмережі", - сказано в повідомленні.

Акціонерів не влаштувало те, як компанія реагує на це, однак Цукерберг зберіг свою посаду.

Як повідомляв ONLINE.UA, нападник "Барселони" і збірної Аргентини з футболу Ліонель Мессі вперше випередив португальського форварда "Реала" Кріштіану Роналду в списку найбільш високооплачуваних футболістів світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?