"Найнебезпечніше в історії": скандальний Саша Барон Коен опублікував анонс нового шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Найнебезпечніше в історії": скандальний Саша Барон Коен опублікував анонс нового шоу

"Найнебезпечніше в історії": скандальний Саша Барон Коен опублікував анонс нового шоу
Джерело:  online.ua

Скандальний британський комік Саша Барон Коен опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі анонс нового розважального шоу, а також додав, що воно стане "найнебезпечнішим в історії телебачення".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Consequence of Sound".

Комік розповів, що робота над цим проектом триває протягом цілого року.

У тизері з'являється віце-президент США Дік Чейні, якого Коен просить поставити підпис на бутлі для води. Політик розписується з посмішкою і уточнює: "Я вперше розписуюся на бутлі для води".

За попередніми даними, шоу з'явиться на каналі Showtime. Дата прем'єри, а також інша інформація про проект поки не відомі.

Нагадаємо, Саша Барон Коен — британський комедійний актор, відомий завдяки його дуже успішним персонажам: Ali G (MC та гангстер), Борат Сагдієв (казахський репортер) і Бруно (австрійський гомосексуал — ведучий fashion-шоу).

Як повідомляв ONLINE.UA, тизер шостого сезону популярного політичного серіалу "Картковий будинок" шаленими темпами набирає популярності у мережі. Відео з’явилося 4 липня, коли в США святкували День незалежності. Менш ніж за добу лише в Facebook ролик зібрав 1,1 мільйонів переглядів, більше 42 тисяч позначок "подобається", а також 10 тисяч репостів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?