Меркель: Німеччина збільшує витрати на оборону через Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель: Німеччина збільшує витрати на оборону через Путіна

Меркель: Німеччина збільшує витрати на оборону через Путіна
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що ФРН змушена збільшувати витрати на оборону через анексію Росією Криму і війну на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоблог політика.

"Анексія Росією Криму і війна на Донбасі є основоною підставою збільшення Німеччиною витрат на оборону",- сказала канцлерка.

Вона також додала, що виступає за зміцнення діалогу з РФ

"Потрібно працювати над хорошими відносинами з Росією", - підкреслила Меркель.

Окрім цього, канцлер Австрії Себастьян Курц заявив про наміри вибудовувати конструктивний діалог з РФ. Про це він розповів в Європарламенті, коли представляв програму головування Австрії в Раді ЄС.

"Відень хоче внести свій внесок у зміцнення каналів для діалогу з Росією", - сказав Курц, розповідаючи про нинішній стан політичних відносин з Кремлем.

Нагадаємо, влада Австрії заявила, що бачить російську агресивну політику та регулярні порушення міжнародного права, проте переконана, що необхідно шукати нові та зберігати старі канали для діалогу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  віце-канцлер Австрії назвав санкції проти Росії "болючими" і закликав скасувати їх, так як вони негативно відбиваються на економіці багатьох країн ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?