Facebook зніме масштабне реаліті-шоу про Роналду
Категорія
Спорт
Дата публікації

Facebook зніме масштабне реаліті-шоу про Роналду

Facebook зніме масштабне реаліті-шоу про Роналду
Джерело:  online.ua

Компанія Facebook має намір зняти документальний серіал про нападника мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду. За попередніми даними, майбутній проетк буде реалізований у форматі реаліті-шоу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bird in flight.

Деякі ЗМІ стверджують, що це шоу буде наймасштабнішим з усіх, які раніше створювала американська компанія. Відомо, що воно буде складатися з 13 епізодів.

"Гонорар самого футболіста за участь у ньому складе 10 млн доларів. За зйомку та продюсування проекту взялися компанії Matador Content і Religion of Sports. За даними видання Variety угода між компаніями близька до завершення. Проте в інших джерелах відзначають, що сторони лише почали переговори. Експерти припускають, що, почавши великомасштабне виробництво подібних проектів, Facebook має намір вступити в боротьбу з конкурентами на ринку серіалів і реаліті-шоу", - сказано в повідомленні.

Варто зауважити, що Facebook активно почав розвивати власну відеоплатформу Watch, в каталог якої входять як продукти інших компаній, так і проекти власного виробництва.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  форвард мадридського футбольного клубу "Реал" Кріштіану Роналду заявив, що залишить команду уже цього літа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?