Вукоєвича звільнили з посади помічника тренера збірної Хорватії за "Слава Україні"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Вукоєвича звільнили з посади помічника тренера збірної Хорватії за "Слава Україні"

Вукоєвича звільнили з посади помічника тренера збірної Хорватії за "Слава Україні"
Джерело:  online.ua

Футболіста Огнєна Вукоєвича звільнили з посади помічника тренера збірної Хорватії та відрахували зі складу делегації на ЧС-2018 через відео, в якому він вигукнув "Слава Україні!"

Про це повідомляє Федерація футболу Хорватії, передає ONLINE.UA.

"Огнєн Вукоєвич був звільнений від виконання обов’язків помічника тренера збірної хорватської національної команди за рішенням керівництва Хорватської Федерації", – сказано в повідомленні.

Також зазначається, що його позбавили акредитації на Чемпіонаті та звільнили з посади спостерігача від збірної.

"Хорватський футбольний союз вибачається перед російською публікою за дії члена хорватської делегації. Огнєн Вукоєвич і Домагой Віда також вибачаються за свої заяви", – заявили в організації.

Окрім того, в повідомленні Федерації вказано, що футболісти жодним чином не припускали наявності політичних конотацій, але "на жаль, залишили місце для таких тлумачень".

Нагадаємо, що 7 липня збірна Хорватія в серії пенальті обіграла РФ — і після матчу екс-гравець "Динамо" Віда, який забив гол в тому матчі, і скаут київського клубу Огнєн Вукоєвич записали відеозвернення зі словами "Слава Україні!".

Як повідомляв ONLINE.UA, українське посольство у Великій Британії відреагувало на публікації деяких медіа Великої Британії які, висвітлюючи події навколо хорватського футболіста Домагоя Віди, назвали гасло "Слава Україні" націоналістичним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?