Водій Трампа подав на нього до суду
Категорія
Світ
Дата публікації

Водій Трампа подав на нього до суду

Водій Трампа подав на нього до суду
Джерело:  online.ua

Водій президента США Дональда Трампа Ноель Синтрон звернувся до суду через те, що компанія Trump Organization протягом багатьох років не оплачувала його понаднормову роботу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNBC.

ЗМІ пише, що Синтрон працював на Трампа понад 25 років. Відомо, що кількість його робочих годин коливалася від 50 до 55 на тиждень.

"При цьому, відповідно до законодавства США, якщо людина працює понад 40 годин на тиждень, за кожну наступну годину вона повинна отримувати плату в 1,5 рази більше, ніж звичайна годинна ставка.  Водій також поскаржився, що йому не підвищували зарплату з 2010 року", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що в Білому домі ще не прокоментували цю ситуацію.

Нагадаємо, що нещодавно на Трампа подала в суд порноактриса Стефані Кліффорд. Переможцем в цій судовій тяганині виявився глава Білого дому.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше держсекретар США Майк Помпео передав лідеру КНДР Кім Чен Ину подарунок від американського лідера Дональда Трампа. Вказано, що це був диск британського співака Елтона Джона з піснею Rocket Man ("Людина-ракета").

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?