Джонні Депп знову опинився в центрі гучного скандалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джонні Депп знову опинився в центрі гучного скандалу

Джонні Депп знову опинився в центрі гучного скандалу
Джерело:  online.ua

Відомого голлівудського актора Джонні Деппа звинуватив у побитті член знімальної групи Грег Брукс. Він стверджує, що зірка двічі його вдарив під час зйомок в Лос-Анджелесі в квітні 2017 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

"З позовом до суду звернувся член знімальної групи Грег Брукс, який разом із Деппом брав участь у роботі над фільмом про вбивство виконавця хіп-хопу The Notorious B.I.G. За його словами, Депп двічі його вдарив під час зйомок в Лос-Анджелесі в квітні 2017 року, а після того, як потерпілий пообіцяв не звертатися до суду в зв'язку з інцидентом, його звільнили", - сказано в повідомленні.

Брукс стверджує, що під час інциденту Депп перебував у стані алкогольного сп'яніння, викрикував лайливі слова, а потім двічі вдарив його. Однак в конфлікт втрутилися охоронці Деппа і змогли його зупинити.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що актор Джонні Депп знаходиться в "жалюгідному фінансовому становищі", адже витратив майже всі гроші, які заробив за роки успішної кінокар’єри. Нещодавно статок актора оцінювали в 650 мільйонів доларів, проте зараз у Деппа майже нічого немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?