Відомий актор несподівано повернувся до зйомок у фільмі "Зоряні війни"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий актор несподівано повернувся до зйомок у фільмі "Зоряні війни"

Відомий актор несподівано повернувся до зйомок у фільмі "Зоряні війни"
Джерело:  online.ua

Американський актор Біллі Ді Вільямс повертається до ролі Лендо Калріссіана у фільмі "Зоряні війни: Епізод IX".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Reporter.

Варто зазначити, що Вільямс не знімався у фільмах про фантастичний всесвіт з 1983 року.

"Його участь у новій частині епопеї була під питанням через незручний для виконавця графік зйомок, але творцям кінокартини вдалося з ним домовитися. Згідно з наявною інформацією, зйомки почнуться влітку цього року, а на екрани фільм вийде в грудні 2019 року", - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що актриса із "Зоряних воєн" Келлі Марі Трен видалила всі свої публікації з Instagram після того, як зіткнулася з переслідуванням з боку розлючених фанатів популярної франшизи. Келлі Марі Трен стала першою жінкою азійського походження, яка зіграла одну з провідних ролей у франшизі. Наприкінці минулого року повідомлялося, що вона зіткнулася з сексистськими і расистськими коментарями фанатів після її появи у фільмі.

Як повідомляв ONLINE.UA,  після скандалу зі звинуваченням Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях основним персонажем "Карткового будинку" стала Клер Андервуд, роль якої виконує Робін Райт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?