Опубліковані перші фото зі зйомок фільму "Люди в чорному-4"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Опубліковані перші фото зі зйомок фільму "Люди в чорному-4"

Опубліковані перші фото зі зйомок фільму "Люди в чорному-4"
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували перші фото зі зйомок комедійного фантастичного бойовика "Люди в чорному-4".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал Just Jared, який оприлюднив світлини.

На фото, які зробили журналісти видання, можна побачити зірку кіновсесвіту Marvel Кріса Хемсворта ("Тор"), який виконує одну з головних ролей.

"На жаль, кадри не розкрили особливостей персонажа або сюжетної лінії, але видно, що герой Кріса Гемсворта одягнений згідно з дрес-кодом оригінальних "Людей в чорному" 1997 року з Уіллом Смітом і Томмі Лі Джонсом", - пише ЗМІ.

Окрім того, відомо, що зйомками картини займається режисер "Форсажу 8" Фелікс Гері Грей. На великих екранах фільм "Люди в чорному-4" можна буде побачити уже в червні наступного року.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий актор та зірка фільму "Термінатор-2" Роберт Патрік зіграє головну роль в українській історичній картині "Захар Беркут". Вказано, що голлівудський актор виконає роль Беркута – персонажа однойменної повісті Івана Франка, який бореться проти монголо-татар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?