Туск звернувся до Трампа перед самітом з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Туск звернувся до Трампа перед самітом з Путіним

Туск звернувся до Трампа перед самітом з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент Європейської ради Дональд Туск закликав американського лідера Дональда Трампа не забувати, що саме Європа є головним стратегічним партнером Вашингтона.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Я хочу відповісти президенту Трампу, який майже щодня критикує Європу за недостатні, на його думку, оборонні внески. Дорогий президент Трамп, Америка не має і не матиме кращого союзника, ніж Європа. Сьогодні європейські витрати на оборону набагато перевищують російські витрати і майже такі ж, як у Китаю. Гроші важливі, але солідарність ще більш важлива", - сказав Туск.

Він також нагадав, що Європа першою відреагувала після терактів 11 вересня, а європейські військові разом з американськими беруть участь у місіях в Афганістані.

Дональд Туск закликав голову Білого дому не забувати, хто його стратегічний друг, а хто - стратегічна проблема.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент РФ Володимир Путін не має наміру обговорювати приналежність Криму з американським лідером Дональдом Трампом, оскільки вважає, що ця тема вичерпана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?