Знайди друга: 8 чудових песиків мріють знайти домівку
Категорія
Україна
Дата публікації

Знайди друга: 8 чудових песиків мріють знайти домівку

Знайди друга: 8 чудових песиків мріють знайти домівку
Джерело:  online.ua

У червні редакція ONLINE.UA разом з волонтерами притулку для тварин "Сіріус" запустили серію матеріалів "Знайди друга" з метою привернути увагу громадськості до проблеми безпритульних тварин в Україні.

Представляємо вашій увазі історії 8 чудових песиків, які опинились у притулку "Сіріус" та чекають на небайдужих господарів, які заберуть їх до затишної домівки.

Сподіваємося, з Вашою допомогою, усі вони вже скоро знайдуть люблячі родини.

Шархан

Його знайшли хлопці з Команди порятунку. Він був весь мокрий і брудний. Скільки він пробув на вулиці - невідомо. Пошук по оголошенням нічого не дав і тому ми шукаємо будинку для вже нашого Шархана.

Вибір імені для нього був миттєвим. Він так само швидко викликає прихильність людей до себе. Є підозра, що чоловікам він більше імпонує. Проблем в управлінні таким азіатом не виникає. Він йде на контакт з усіма, але повністю розкриватися не поспішає. До інших собак проявляє поки тільки інтерес. З котами і дітьми - невідомо. Він, як азіат, охоронець, але за характером - добряк. Ми шукаємо для нього впевнену людини, яка розуміє породу і розуміє, що собака - це член сім'ї, а не гавкаючий і кусючий предмет. Він повинен мати можливість спокійно зайти в будинок, гуляти по території. Жити він цілком може в утепленому (для зими) вольєрі. Шархану близько 6 років, він кастрований, щеплений.

Якщо вам сподобався красень Шархан, телефонуйте: (067) 509 1892 - Катерина.

Олівія

Олівію привезли в притулок Сіріус з Умані. Вона справжня принцеса-воїн. На даний момент войовничому малятку близько двох років. За характером - в образу себе не дасть, але, швидше за все, така поведінка продиктовано життєвим досвідом крихітки. Завоюй її серце раз - і вона навіки стане твоєю подружкою.

Олівія зараз знаходиться в притулку Сіріус. Приїжджайте знайомитися.

Контактний телефон: (067) 509 1892, (099) 256 73 03 - Катерина.

Піф і Дюна

Піф і Дюна - російські гончі, ймовірно метиси. Це дві граціозні і аристократичні лані. Вони були вилучені з квартири непорядного заводчика, в якій жили вдев'ятьох, без вигулу. Собаки жодного разу не були на вулиці, не знали, що таке поводок і нашийник, банально не відали ласки. Перший раз вони пізнали теплоту від людини в притулку, як би це дивно не звучало.

Вік собак - 2-3 роки. Бажано забирати відразу двох, в будинок з територією і тим, хто розуміє цю породу.

Контактний телефон: (067) 509 1892, (099) 256 7303 - Катерина, (097) 255 6771 - Ірина.

Торі

Крихітці Торі всього 9 місяців. У притулок Торі приїхала з сестричкою, яка вже ніжиться на теплих подушках у себе вдома. Торі схожа на маленьку коллі з м'якою та пухнастою шерсткою. Вона дуже весела і грайлива, любить людей і дуже хоче стати домашньою улюбленицею.

Зараз крихта Торі знаходиться в притулку Сіріус. Приїжджайте знайомитися.

Контактний телефон: (067) 509 1892, (099) 256 73 03 - Катерина.

Марго

Марго вже 4 роки. Вона з маленького цуценя виросла в красиву і благородну собаку. Марго граціозна і обережна, можливо, у неї в роду був хтось із гончих. Марго - це собака для душі, для філософа, аристократа. Вона стане кращим другом і компаньйоном у пригодах.

Контактний телефон куратора: (097) 255 6771 - Ірина.

Сінті

Сінті теж 4 роки. Вона схожа по малюнку на лайку, зонарний окрас. Собака-позитив, собака-обнімака, собака-облизака. Сінті любить всіх - активна, як заєць з реклами батарейок. Прогулянка з людиною - найкраще заняття для неї. Зараз Сінті знаходиться в притулку Сіріус.

Контактний телефон куратора: (097) 255 6771 - Ірина.

Моніка

Моніці 2 роки. Ця красива і молода дівчинка шукає дбайливих господарів. Забарвленням вона схожа на східно-європейську вівчарку. Моніка контактна, грайлива, дуже активна і добра. За розмірами середня, важить близько 15 кг, буде чудовою подружкою і охоронницею. Оброблена від паразитів, щеплена, стерилізована. Безумовно має потребу в навчанні, але вона здібна дівчинка, прислухається до людини. Віддаємо відповідальним людям, які шукають друга для родини, не на ланцюг.

Контактний телефон куратора: (097) 255 6771 - Ірина.

«Найбільше задоволення для власника собаки - те, що при ній можна дуріти, і вона вас не тільки не вилає, але з радістю приєднається до вас», - Семюел Батлер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?