IKEA набирає персонал для першого магазину нового формату в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

IKEA набирає персонал для першого магазину нового формату в Києві

IKEA набирає персонал для першого магазину нового формату в Києві
Джерело:  online.ua

Шведська компанія IKEA, яка є найбільшим у світі рітейлером меблів і товарів для дому, офіційно заявила про пошук персоналу для роботи в першому в Україні магазині.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

В IKEA розповіли, що набір працівників в Україні є важливим кроком в процесі реалізації наміру рітейлора вийти на український ринок.

"Компанія набирає персонал для роботи в магазині в Києві, який стане одним із перших у світі магазинів IKEA нового формату", - йдеться в офіційній відповіді IKEA на запит агентства.

На жаль, поки не відомо, де саме буде розташовуватися перший магазин, однак вказано, що він матиме міський формат.

"Більше деталей про магазин міського формату (city store) в Києві, його розташування, асортимент товарів і переваги компанія повідомить найближчим часом", - зазначили представники компанії.

Варто нагадати, що нещодавно на українських профільних ресурсах із пошуку роботи з'явилися оголошення про набір персоналу в перший магазин IKEA City Shop у Києві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  відомий спортивний бренд побудує в Україні свій найбільший завод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?