Роналду вперше пояснив, чому перейшов у "Ювентус"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду вперше пояснив, чому перейшов у "Ювентус"

Роналду вперше пояснив, чому перейшов у "Ювентус"
Джерело:  online.ua

Екс-нападник мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду перейшов до футбольного клубу "Ювентус". Відомий футболіст пояснив своє рішенням бажанням розпочати новий етап в житті.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "Реала".

"Реал Мадрид" повідомляє, що згідно з волею та проханням, висловленим гравцем Кріштіану Роналду, він погодився передати його "Ювентусу", - йдеться у повідомленні.

На жаль, деталі контракту не розголошуються.

Сам футболіст прокоментував свій крок у відкритому листі до вболівальників.

"Я багато розмірковував і прийшов до висновку, що для мене настав час для нового циклу. Я йду, але ця футболка, ця емблема і Сантьяго Бернабеу завжди будуть для мене рідними, куди б я не пішов", - написав Роналду.

За попередньою інформацією, трансфер португальця обійшовся "Ювентусу" в 105 млн євро (100 млн отримає "Реал", 5 млн - виплати солідарності УЄФА). Контракт Роналду з італійським клубом розрахований на 4 роки, де він буде отримувати 31 млн євро на сезон.

Нагадаємо, що в 2009 році Роналду перейшов із "Манчестер Юнайтед" в "Реал". Тоді сума трансферу склала 93 мільйони євро.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Facebook має намір зняти документальний серіал про відомого футболіста Кріштіану Роналду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?