Знайди друга: пухнасті котики чекають на люблячих господарів
Категорія
Україна
Дата публікації

Знайди друга: пухнасті котики чекають на люблячих господарів

Знайди друга: пухнасті котики чекають на люблячих господарів
Джерело:  online.ua

Притулок для тварин "Сіріус" став прихистком не тільки для багатьох собак, але й для великої кількості котів.

У цьому матеріалі серії "Знайди друга", який ONLINE.UA разом з волонтерами притулку для тварин "Сіріус" запустили з метою привернути увагу громадськості до проблеми безпритульних тварин в Україні, ми розповімо Вам про 3 котиків, які мріють про домівку та добрих господарів.

Моріс

Нашого плюшика Моріса Ви точно полюбите. Це він тільки на вигляд серйозний, тому що сумний та самотній. А насправді - ніжний, обіймательний і цілувательний.

Історія Моріса не оригінальна - хтось викинув домашніх котів на дачах. А інша людина їх знайшла, не змогла пройти повз і привезла всю дружну компанію до притулку. Сталося це ще навесні, інші коти вже звикли, виходять до людей і лестяться. Тільки Моріс досі в сильному стресі, страшенно боїться і побачивши людей стискається у грудочку. Такому важко знайти господаря, але ми сподіваємося, що знайдеться людина з добрим серцем, який проявить терпіння і допоможе Морісу знову повірити людям.

Якщо ви хочете подарувати Морісу справжній будинок, дзвоніть і приїжджайте знайомитися. Моріс дуже чекає на людину з добрим серцем, який забере його до себе.

Контактний телефон: (098) 38 79784 - Катя, (066) 676 3922 - Даша.

Луна

Майже все своє життя - 8 років із 10-ти прожитих - Луна провела в притулку. Вже немає тієї колишньої молодої пишечки, але серце кішечки все так само сповнене ніжності, бажання любити і надії, що коли-небудь за нею прийдуть. Її життя проходить в очікуванні - вона біжить назустріч кожному відвідувачу, слідує за ним по п'ятах як ниточка за голочкою.

Нехай недовго, але Луна так хоче бути щасливою в дбайливих і люблячих руках.

Контактний телефон: (098) 38 79784 - Катя, (066) 676 3922 - Даша.

Астра

Астра - пухнаста триколірна дівчинка, народилася в серпні 2017 року.

Історія цієї кішечки жахлива. У сильні морози і снігопади знайшли її в заметі на узбіччі дороги. Хтось викинув. Вона не могла вибратися із замету, була мокра і примерзла. Вона могла б померти, якби не добра людина, яка випадково проходила повз.

Зараз цей гарнюній пухнастий колобочек, яскраве і цікаве малятко, шукає свій новий будинок, щоб стати його кращою прикрасою. Дуже товариська і цікава тваринка із задоволенням переїде на м'які подушки. Привчена до лотка. Знайдемо люблячого господаря для доброї та лагідної Астри.

Контактний телефон: (098) 38 79784 - Катя, (066) 676 3922 - Даша.

"У кого є кішка, той може не боятися самотності", - Даніель Дефо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?