Переможниця "Євробачення-2018" знімає кліп в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможниця "Євробачення-2018" знімає кліп в Україні

Переможниця "Євробачення-2018" знімає кліп в Україні
Джерело:  ТСН

Ізраїльська співачка Нетта Барзілай, яка є переможницею Євробачення-2018, знімає в Україні свій новий кліп.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.

Зазначається, що зірку пісенного конкурсу впізнали на вулиці жителі Києва - вони почали фотографуватися і знімати процес зйомок кліпу.
"Відомо, що кліп знімали біля Музею історії України в центрі Києва.  У кадрі вона з'являється сидячи на дивані, тоді як навколо розгортаються події, що нагадують голлівудський блокбастер", - сказано в повідомленні. 
ЗМІ стало відомо, що останній день зйомок пройде на Борщагівці в Києві. До цього Нетта також була помічена в парку Бучі.

Нагадаємо, Нетта Барзілай - популярна ізраїльська співачка, переможниця конкурсу «Євробачення-2018» від Ізраїлю з піснею «Toy».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше компанія Universal Music заявила, що пісня переможниці "Євробачення-2018" Нетти Барзілай — плагіат, зазначивши, що композиція ізраїльської співачки "Toy"  дуже схожа на "Seven Nation Army"  гурту The White Stripes.

Європейський мовний союз, який організовує музичний конкурс, не визнає звинувачення в плагіаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?