Макрон зустрінеться з Путіним: з'явилися перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон зустрінеться з Путіним: з'явилися перші подробиці

Макрон зустрінеться з Путіним: з'явилися перші подробиці
Джерело:  online.ua

Французький лідер Еммануель Макрон заявив, що ввечері 15-го липня відвідає у Москві фінальний матч чемпіонату світу з футболу між збірною Франції і переможцем матчу Хорватія – Англія. Політик також має намір зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Figaro.

За попередніми даними, Макрона супроводжуватиме дружина.

Французький лідер впевнений, що збірна Франції виграє чемпіонат.

"Прес-секретар російського президента Дмітрій Пєсков заявив, що у зв'язку з приїздом французького президента в Росію на фінал чемпіонату світу – 2018 заплановані контакти між ним і Владіміром Путіним. Він додав, що контакти будуть обов'язково", — пише "Газета.ru".

Варто зазначити, що ця поїздка стане для Макрона третьою в 2018 році. В кінці травня лідер Франції на запрошення Путіна брав участь в Петербурзькому міжнародному економічному форумі. У вівторок, 10 липня, він був присутній на півфінальному матчі чемпіонату світу з футболу в Санкт-Петербурзі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  влада Швеції раптово відмовилася бойкотувати ЧС-2018 в Росії та прийняла рішення поїхати в РФ, щоб підтримати свою збірну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?