Лукашенко запропонував "Міс Білорусь-2018" роботу в колгоспі
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко запропонував "Міс Білорусь-2018" роботу в колгоспі

Лукашенко запропонував "Міс Білорусь-2018" роботу в колгоспі
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час візиту в колгосп запропонував "Міс Білорусь-2018" Марії Василевич очолити агрохолдинг.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал Tut.by.

Зазначається, що президент відвідав агрогородок Вишів і місцевий музей. Серед екскурсантів була і "Міс Білорусь - 2018". Лукашенко звернувся до дівчини і запропонував присісти за стіл.

"Машенька, йди сюди, дитино. Сядь, подивимося, як ти будеш у "Купалівському" (агрохолдинг "Купалівське" в Шкловський районі. - ред.) виглядати. Хочу подивитися, як ти з рахівницею впораєшся. Чи вас не вчили ще?", - спитав президент.

Цікаво, що після інциденту дівчина зізналася, що готова до роботи в агрохолдингу, якщо президент не пожартував.

"Я готова насправді. Правда, у мене дворічний контракт і після його закінчення, якщо Олександр Григорович не пожартував, то я готова приступити до виконання обов'язків", - сказала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, білоруський глава Олександр Лукашенко не виключає, що республіка може втратити незалежність і увійти до складу іншої держави. Він також бачить загрозу, що в Білорусі можуть розв’язати війну, таку ж як в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?