Неочікувано: Трамп планує провести переговори з Порошенком
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Трамп планує провести переговори з Порошенком

Неочікувано: Трамп планує провести переговори з Порошенком

Президент України Петро Порошенко та американський лідер Дональд Трамп розглядають можливість зустрічі на полях саміту в Брюсселі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За попередніми даними, сторони домовилися про проведення коротких переговорів. Варто зазначити, що в Адміністрації президента не оприлюднюють детальний графік Порошенка, але відомо, що він прибуде в Брюссель вже у середу, 11 липня.

"Частина двосторонніх зустрічей відбудеться вже у середу, надвечір Порошенко братиме участь у спільній вечері голів держав-членів Альянсу. 12 липня відбудеться засідання саміту НАТО за участі керівників України та Грузії, а також саміт миротворчої місії "Рішуча підтримка", яка діє в Афганістані. Україна як одна з учасниць цієї місії також запрошена до участі в ній", - сказано в повідомленні.

Голова представництва України при НАТО Вадим Пристайко відмовився коментувати інформацію про зустріч Трампа та Порошенко.

"Узгоджений повний список зустрічей, і я був би радий його перед вами розгорнути, щоби всі ахнули, але краще почекайте до завтра", - сказав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що французький лідер Еммануель Макрон заявив, що ввечері 15-го липня відвідає у Москві. Політик має намір зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?