РФ влаштувала демарш у ПА ОБСЄ
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ влаштувала демарш у ПА ОБСЄ

РФ влаштувала демарш у ПА ОБСЄ
Джерело:  online.ua

Делегація Росії в Парламентській асамблеї ОБСЄ покинула зал засідань, заявивши, що нібито зафіксувала  порушення регламенту під час голосування за резолюцію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Росія".

Віце-спікер Держдуми РФ Петро Толстой стверджує, що російські дипломати помітили порушення регламенту під час розгляду двох резолюцій і вимагали відкласти голосування за цими документами.

"Порушення регламенту було допущено головою і секретаріатом ПА ОБСЄ. Російська делегація вважає, що відсутність на засіданні ПА ОБСЄ низки депутатів - авторів резолюцій і співавторів резолюцій, які спрямовані проти нашої країни, не було належним чином оформлено, як це передбачено регламентом", - сказав він.

Варто зазначити, що спікер Парламентської асамблеї ОБСЄ Георгій Церетелі заявив, що не порушив регламент під час розгляду на засіданні асамблеї резолюцій.

"Ніхто, крім російської делегації, не підтримав те, що вони говорили. Вони просто взяли одне слово (в регламенті ПА ОБСЄ - ред.). Чому ми повинні вимагати подання відповідного письмового повідомлення, коли всі інші вимоги дотримані? Секретаріат неодноразово це пояснював", - сказав Церетелі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше влада Росії заявила, що не відновить виплати в бюджет Ради Європи, доки з російської делегації в ПАРЄ не будуть зняті всі санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?