Ярмоленко вперше прокоментував перехід у "Вест Гем"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ярмоленко вперше прокоментував перехід у "Вест Гем"

Ярмоленко вперше прокоментував перехід у "Вест Гем"
Джерело:  online.ua

Відомий український футболіст Андрій Ярмоленко дав перший коментар офіційному сайту англійського клубу "Вест Гем Юнайтед", контракт з яким він нещодавно підписав.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт клубу. 
"Звичайно, я дуже радий підписати контракт з "Вест Гемом". Це великий клуб з хорошими фанатами, і я радий переходу у "Вест Гем" і не дочекаюся свого виступу в англійській Прем'єр-лізі. Це найкраща ліга в світі. Я знаю, який цікавий проект будується тут, у "Вест-Гемі." Команда хоче досягти високих результатів, і я радий буду допомогти в досягненні поставлених цілей", - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, Андрій Ярмоленко -  український футболіст, екс-півзахисник, збірної України та лондонського «Вест Гем Юнайтед». Автор найшвидшого і найпізнішого голів в історії збірної. 14 листопада 2014 року відзначився хет-триком у матчі відбору до Євро-2016 проти збірної Люксембургу і з 18 голами вийшов на друге місце в списку бомбардирів збірної, попереду лише Андрій Шевченко з 48 влучними ударами.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-нападник мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду перейшов до футбольного клубу "Ювентус".  Відомий футболіст пояснив своє рішенням бажанням розпочати новий етап в житті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?