Джордж Клуні потрапив у ДТП: опубліковано шокуюче відео
Категорія
Події
Дата публікації

Джордж Клуні потрапив у ДТП: опубліковано шокуюче відео

Джордж Клуні потрапив у ДТП: опубліковано шокуюче відео
Джерело:  online.ua

В мережі було опубліковано відео ДТП в результаті якого постраждав голлівудський актор Джордж Клуні: він врізався на своєму скутері в автомобіль.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Discover24.

У ролику можна помітити, як Mercedes виїжджає на зустрічну смугу, якою в цей момент їхав актор. Він не встиг відреагувати на маневр автомобіля і врізався в нього, після чого вилетів з сидіння.

На щастя, Клуні залишився живим, проте, за попередніми даними, пошкодив таз.

"Він був оперативно госпіталізований в лікарню Іоанна Павла II, проте незабаром актора відпустили додому",- сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Джордж Клуні - американський актор, режисер, продюсер та сценарист. Племінник співачки Розмарі Клуні. У велике кіно потрапив завдяки серіалу «Швидка допомога». Зазначимо, що 9 грудня 2013 року, Клуні звернувся з посланням до українського народу, в якому висловив підтримку Євромайдану і всім українцям, що борються за утвердження демократичних цінностей в країні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в результаті ДТП загинула відома українська журналістка і ведуча "Радіо Аристократи" Юлія Рукавіцина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?