Саміт НАТО: стало відомо, що обговорювали Трамп та Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Саміт НАТО: стало відомо, що обговорювали Трамп та Меркель

Саміт НАТО: стало відомо, що обговорювали Трамп та Меркель
Джерело:  online.ua

11 липня на полях саміту НАТО пройшла зустріч президента США Дональда Трампа та канцлерки Німеччини Ангели Меркель. Переговори сторін відбулися через декілька годин після того, як голова Білого дому розкритикував недостатні німецькі витрати на оборону і залежність країни від Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

ЗМІ пише, що тон обох лідерів після зустрічі був діловим.

"У нас була чудова зустріч з канцлеркою. У нас чудові стосунки з Німеччиною", — прокоментував переговори Трамп. Він також розповів, що в під час зустрічі висловив стурбованість з приводу нового російського газопроводу "Північний потік-2".

Канцлерка ФРН зазначила, що вона обговорювала з американським президентом міграційні питання і торгівлю. Вона також висловила надію, що обмін думками між сторонами буде продовжуватися.

Нагадаємо, що 11 липня Дональд Трамп у присутності ЗМІ посперечався з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столенбергом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що канцлерка Німеччини Ангела Меркель відповіла на критику президента США Дональда Трампа щодо повної залежності ФРН від Росії, заявивши, що її країна є повністю незалежною у своєму політичному виборі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?