У конкурсі "Міс Всесвіт" вперше візьме участь трансгендер
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У конкурсі "Міс Всесвіт" вперше візьме участь трансгендер

У конкурсі "Міс Всесвіт" вперше візьме участь трансгендер
Джерело:  online.ua

У конкурсі "Міс Всесвіт" вперше візьме участь трансгендер - 26-річна модель і активістка Анджела Понсе. Вона представить на конкурсі Іспанію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CTV News.

Дівчина розповіла, що вирішивши взяти участь в престижному конкурсі краси, вона хоче показати приклад для наслідування.

"Виграю я чи ні, якщо я пройду через все це, то це стане перемогою особисто для мене і великим кроком для всього світу",- заявила Понсе.
Як пише видання, на відбірковому конкурсі вона перемогла, обійшовши 20 інших дівчат. Зазначимо, що у "Міс Всесвіт" трансгендерам дозволено брати участь з 2012 року.

Нагадаємо, що в минулому році на обкладинці популярного чоловічого глянцю Playboy з’явилася фотографія моделі-трансгендера. За 65 років існування найпопулярнішого в світі чоловічого журналу зіркою місяця вперше стала модель-трансгендер Інес Рау. Француженці 26 років, а операцію зі зміни статі вона зробила 12 років тому.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська співачка Тіна Кароль після виступу Бориса Апреля, який змінив стать і під псевдонімом Зіанджа виступив на пісенному шоу "Голос країни".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?