Сенцов написав зворушливого листа лідеру гурту "Бумбокс"
Категорія
Україна
Дата публікації

Сенцов написав зворушливого листа лідеру гурту "Бумбокс"

Сенцов написав зворушливого листа лідеру гурту "Бумбокс"
Джерело:  online.ua

Український режисер, політв'язень Олег Сенцов написав листа лідеру "Бумбокс" Андрію Хливнюку, в якому він подякував музиканту за підтримку та постійні спроби звільнити режисера з російської колонії.

Про це Хвилюк повідомив у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні (10 липня - ред.) я отримав лист від Олега Сенцова, людини, що просто зараз бореться за правду, ціною свого здоров'я, волі і самого життя! Я пишаюсь тим, що живу з тобою, брате, в один час! Буду намагатись робити все можливе і не можливе для того, щоб ти і всі наші опинились на волі. Побачимось!!!", - зазначив Хливнюк.

У листі Олег Сенцов підкреслив, що є давнім шанувальником творчості Хливнюка, також розповів, що отримав від нього листівку "рік чи два тому", коли перебував у Якутії.

"Окремий привіт перекажи Андрію Хливнюку. Скажи, що я знаю про його активність в мій бік, про музику до білоруського спектаклю та інше... Тут нещодавно ввімкнули "Вахтерам" (пісня "Бумбоксу" - ред.), так що отримав три хвилини незрівнянного задоволення та єднання з Батьківщиною",- написав політв'язень.

Режисер додав, що буде дуже радий, якщо коли-небудь зустрінеться з Хливнюком.

Нагадаємо, 7 липня лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк підтримав Сенцова під час виступу на київському фестивалі Atlas Weekend.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше призерка 53-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах російська режисерка Єлизавета Стішова віддала частину грошової винагороди батькам українського режисера Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?