Відомий аналітик розсекретив всі новинки Apple 2018 року
Категорія
Технології
Дата публікації

Відомий аналітик розсекретив всі новинки Apple 2018 року

Відомий аналітик розсекретив всі новинки Apple 2018 року
Джерело:  online.ua

Авторитетний аналітик Мінь Чи Ку розкрив подробиці про майбутні гаджети Apple, які компанія планує презентувати в 2018 році. Він стверджує, що виробник представить три нових iPhone і новий iPad Pro.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "MacRumors".

"Всі три нових iPhone отримають Face-ID і чипи A12. При цьому лише дві моделі оснастять екранами OLED на 5,8 і 6,5 дюйма. Вони ж матимуть подвійні камери, а більш бюджетну версію оснастять LCD-матрицею на 6,1 дюйма і одинарною камерою. Очікується, що iPad Pro також матиме Face-ID. Окрім версії з екраном 12,9 дюйма, також буде випущена 11-дюймова. Передбачається, що вона змінить 9,7-дюймову модифікацію. Пристрої будуть оснащені OLED-екранами і не матимуть кнопки Home",  - розповів експерт.

Окрім того, Ку додав, що компанія оновить Mac-mini, випустивши нове покоління. Ця інформація суперечить недавнім чуткам про те, що в Купертино відмовляться від цього гаджета.

Зазначається, що в Macbook і Macbook Pro будуть оновлені лише процесори, дизайн же залишиться незміненим.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Apple представила новий планшет iPad, призначений для школярів і студентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?