Макрон став на захист Меркель під час зустрічі з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон став на захист Меркель під час зустрічі з Трампом

Макрон став на захист Меркель під час зустрічі з Трампом
Джерело:  online.ua

12 липня президент США Дональд Трамп та президент Франції Еммануель Макрон зустрілися на саміті НАТО в Брюсселі. В ході переговорів французький лідер заступився за канцлерку Німеччини Ангелу Меркель, яку голова Білого дому нещодавно назвав "заручницею РФ".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Latest World News Updates".

Один з репортерів спитав, чи погоджується Макрон з твердженнями Трампа про те, що Німеччина є "заручницею" Росії. Трамп сказав, що він радий, що хтось спитав Макрона про це. Французький президент відповів - "ні".

Окрім того, президент США похвалив свого французького колегу за керівництво країною та їхні "величезні" стосунки.

Після цього Макрон почав говорити французькою мовою до журналістів. Трамп почав посміхатися і сказав, що він не зрозумів слова Макрона, але "це звучало красиво".

"Ми працювали разом вже близько 12 місяців. І прийняли певні важливі рішення, і ми будемо продовжувати працювати разом", - додав французький президент.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  11 липня на полях саміту НАТО пройшла зустріч президента США Дональда Трампа та канцлерки Німеччини Ангели Меркель. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?