У США заарештували порноакторку, яка судилася з Трампом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У США заарештували порноакторку, яка судилася з Трампом

У США заарештували порноакторку, яка судилася з Трампом
Джерело:  online.ua

У США, в штаті Огайо, заарештували порноакторку Стефані Кліффорд, яка нещодавно судилася з американським лідером Дональдом Трампом. Вказано, що її затримали під час виступу в місцевому стрип-клубі.

Про це повідомив її адвокат Майкл Авенатті в своєму Twitter, передає ONLINE.UA.
"Я щойно отримав повідомлення від моєї клієнтки Стормі Деніелс про арешт в Колумбусі (штат Огайо) під час її виступу з програмою, яку вона показувала майже в сотні стрип-клубів по всій країні", - написав він, а також додав, що бачить в цьому арешт політичний аспект і заявив про намір боротися з "фіктивними звинуваченнями".
В іншому твітті Авенатті пише, що порноактрису заарештували за те, що вона "дозволила клієнтові доторкнутися до неї під час виступу на сцені".

"Вкрай здивований, що держава виділяє бюджетні кошти поліції на проведення подібних операцій", - додав адвокат.

Нагадаємо, в березні Кліффорд подала до суду позов на президента США Дональда Трампа. Претензії порноакторки були пов'язані з угодою про нерозголошення інформації про її інтимний зв'язок з американським лідером.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що авторитетний американський журнал "New York Magazine" вкотре лаконічно висміяв американського лідера Дональда Трампа перед самітом з президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?