Не для преси: Трамп обговорив з Порошенко "Північний потік - 2"
Категорія
Політика
Дата публікації

Не для преси: Трамп обговорив з Порошенко "Північний потік - 2"

Не для преси: Трамп обговорив з Порошенко "Північний потік - 2"

Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом США Дональдом Трампом. Вказано, що сторони обговорили співпрацю між країнами, а також способи блокування газопроводу "Північний потік-2".

Про це повідомляють джерела "Європейської правди" в Адміністрації президента України, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що раніше стало відомо, що через термінову нараду, яку скликав Трамп з лідерами країн - членів НАТО, нібито було скасовано всі його двосторонні зустрічі, зокрема зустріч з українським лідером.

"Зустріч все-таки відбулася, втім, через зміни в графіку без преси. Трамп і Порошенко впродовж близько 20 хвилин обговорили чимало питань. Лідери двох країн говорили про подальшу співпрацю в оборонній сфері, а також про російський проект "Північний потік - 2", - сказано в повідомленні.

Голова Білого дому зазначив, що зараз світ говорить про російський газопровід, "як раніше ніхто ще не говорив".

"Мені не подобається "Північний потік - 2", - сказав Трамп, пояснивши, що неприйнятно, коли Штати сплачують за оборону НАТО, у той час як держави-члени торгують з РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, п резидент Петро Порошенко заявив, що має намір зафіксувати у Конституції прагнення України вступити до Північноатлантичного альянсу. Він також підкреслив, що саме цей крок унеможливить "відкат" цієї політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?