Вукоєвич відмовився вибачитися за вигук "Слава Україні"
Категорія
Україна
Дата публікації

Вукоєвич відмовився вибачитися за вигук "Слава Україні"

Вукоєвич відмовився вибачитися за вигук "Слава Україні"
Джерело:  online.ua

Півзахисник національної збірної Хорватії Огнєн Вукоєвич відмовився вибачатися перед росіянами за слова на підтримку України. Він зазначив, що його не цікавить політика, а тільки футбол.

Про це повідомляє "Спорт-Експерсс" у YouTube, передає ONLINE.UA.

Після півфінального матчу чемпіонату світу між збірними Хорватії та Англії російські журналісти запитали Вукоєвича, чи не хоче він вибачитися перед росіянами за відео із вигуком "Слава Україні!".

Вукоєвич відповів, що його політика не цікавить, розвернувся та пішов від представників преси.

"Мене політика не цікавить - лише футбол. Чесно, лише футбол, а політика - ні", - сказав Огнєн Вукоєвич, який займає посаду скаута київського "Динамо".

Нагадаємо, що хорватський футболіст Домагой Віда, який після перемоги збірної над командою РФ у чвертьфіналі ЧС-2018 вигукнув на камеру слова "Слава Україні!", вибачився за це перед росіянами. Він сказав, що зробив помилку.

Як повідомляв ONLINE.UA, футболіста Огнєна Вукоєвича звільнили з посади помічника тренера збірної Хорватії та відрахували зі складу делегації на ЧС-2018 через відео, в якому він вигукнув "Слава Україні!"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?