Кіберполіція затримала чоловіка, який використовував свою 8-місячну доньку для порнографічних зйомок
Категорія
Події
Дата публікації

Кіберполіція затримала чоловіка, який використовував свою 8-місячну доньку для порнографічних зйомок

Кіберполіція затримала чоловіка, який використовував свою 8-місячну доньку для порнографічних зйомок
Джерело:  online.ua

Кіберполіція України затримала чоловіка, який використовував свою 8-місячну доньку для створення порнороликів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції України.

Зазначається, що в квартирі затриманого поліцейські провели санкціонований обшук і виявили фото із зображеннями порнографічного змісту за участю його доньки. Окрім того, вказано, що першочергова інформація надійшла від австралійських колег - вони виявили в мережі матеріали порнографічного змісту за участю дитини.

"Працівники кіберполіції провели попередню перевірку та встановили причетність до розповсюдження цих файлів 27-річного мешканця Житомирщини. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за створення та розповсюдження предметів порнографічного характеру. Поліцейські встановили, що зловмисник вчиняв розпусні дії, імітував статеві акти із власною донькою 2017 року народження. Фото розповсюджував у мережі Інтернет за допомогою російського веб-ресурсу "yandex.ru",- сказано в повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кривому Розі поліція затримала подружжя, яке протягом останніх двох років використовували свою малолітню доньку для створення порнографічних відео. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?