Ситуація на Донбасі: в штабі повідомили тривожні новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація на Донбасі: в штабі повідомили тривожні новини

Ситуація на Донбасі: в штабі повідомили тривожні новини
Джерело:  online.ua

Російські окупаційні війська продовжують масштабні провокації по всій лінії зіткнення на Донбасі. Вони з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї, БМП і протитанкових керованих ракет обстрілюють позиції ЗСУ. Вказано, що протягом минулої доби бойовики 24 рази порушували режим припинення вогню.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

На Луганському та Горлівському напрямках дотримувалась тиша. На Попаснянському та Світлодарському напрямках ворог обстріляв з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї захисників населених пунктів Троїцьке та Новолуганське.

"На Донецькому напрямку 8 разів ворог обстріляв з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції Об’єднаних сил у районах населених пунктів Мар’їнка, Березове, Авдіївка та Опитне. На Маріупольському напрямку російські найманці 14 разів обстрілювали українських захисників. Прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вівся біля населених пунктів Водяне, Павлопіль, Талаківка, Лебединське та Харчовик", - сказано в повідомленні.

В результаті обстрілів трьох військовослужбовців Об’єднаних сил було поранено.Окрім того, упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ 2 рази порушили режим припинення вогню.

Українська розвідка повідомляє, що двох окупантів було знищено та трьох поранено.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що один  з ватажків так званої "ЛНР" поширив черговий фейк про прибуття на Донбасі іноземних "агентів-розвідників".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?