Мати Сенцова звернулася до Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Мати Сенцова звернулася до Путіна

Мати Сенцова звернулася до Путіна
Джерело:  online.ua

Мати режисера українського політв'язня Олега Сенцова закликала президента Росії Володимира Путіна помилувати її сина.

Клопотання Людмили Сенцової опублікувала радіостанція "Ехо Москви", передає ONLINE.UA.

Жінка попросила очільника Кремля проявити милосердя і помилувати режисера, а також "не губити його життя і життя його близьких".

"Шановний Володимире Володимировичу! Я звертаюся до вас з проханням про помилування мого сина Олега Геннадійовича Сенцова, 1976 р.н., засудженого російським судом до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням в організації терористичного співтовариства",- написала мати ув'язненого.

Вона додала, що дома його Олега Сенцова чекають діти, які дуже за ним сумують.

"Не буду вас переконувати в невинуватості Олега, хоча сама в це вірю. Просто скажу, що він нікого не вбивав. Він уже відсидів чотири роки у в'язниці. Його чекають діти, молодший син страждає аутизмом. Їм погано без нього. Вони ніколи не будуть щасливі без батька", - сказано в листі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російські зірки провели в Москві концерт на підтримку Олега Сенцова, вимагаючи звільнити його з російської колонії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?