Він - ворог: Маккейн дав Трампу декілька порад перед самітом з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Він - ворог: Маккейн дав Трампу декілька порад перед самітом з Путіним

Він - ворог: Маккейн дав Трампу декілька порад перед самітом з Путіним
Джерело:  online.ua

Сенатор Джон Маккейн заявив, що лідерські позиції США у світі будуть під загрозою, якщо американський лідер Дональд Трамп не зможе змусити президента РФ Володимира Путіна відповісти за свої дії.

Відповідну заяву він розмістив на своїй офіційній сторінці, передає ONLINE.UA.

Окрім того, сенатор нагадав главі Білого дому, що очільник Кремля не просто конкурент, а ворог Штатів.

"Путін зовсім не друг і не просто конкурент. Путін є ворогом Америки, і не тому, що ми так хочемо, а тому, що він вибрав це. Він вибрав вторгнення в Україну і анексію Криму, вибрав допомогу режиму Асада, який вбиває сирійський народ. Путін вибрав атаку на вибори в Америці і підрив демократичних інститутів в усьому світі і в самій Росії", - додав політик.
 
Джон Маккейн підкреслив, що Трамп повинен змусити Путіна на зустрічі в Гельсінкі відповідати за свої дії. Якщо цього не вдасться досягти, лідерські позиції Штатів у світі виявляться під загрозою.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Європейської ради Дональд Туск закликав американського лідера Дональда Трампа не забувати, що саме Європа є головним стратегічним партнером Вашингтона. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?